En del af Europæisk Gastronomiregion 2017
Det Grønne Museum gentænker madens historie i Danmark for at vise, at der altid har været et tæt samspil mellem Region Midtjylland og resten af Europa. Du inviteres til at studere bagværk med fokus på Gert Sørensens imponerende og fantasifulde værker, genopleve krigstiden, hvor intet gik til spilde, genoverveje høstfesten og spørge, hvad der blev af denne fest – for derefter at genskabe den. Lær om det selvforsynende
ildstedskøkken, opdag kød fra gamle danske racer og alverdens historiske fødevarer, blandt andet æbler, lokale råvarer og julemad.
Det bliver et år fyldt med store gastronomiske oplevelser på Det Grønne Museum i det nyopførte oplevelseskøkken – MADENS HUS. Årets program byder på en lang række events, lige fra udstillinger og spændende præsentationer til eksperimenter i køkkenet og meget mere.
DATO
Rethink the Art of Pastry
23. februar
Rethink Christmas Food
9. december
VENUE
Gammel Estrup, Norddjurs
PUBLIKUM
Alle